Nantong Vigor Sikat Co., Ltd. geus produsén sikat cukur ngarah di Cina saprak 1982. Kami husus dina nyieun brushes cukur kelas pertengahan na luhur kaasup hog bristle linggis, badger sikat bulu, linggis bulu sintétik, urang ogé ngadamel kelas tinggi cukur agul, cukur diatur jsb kami misi PRIMESHAVE ngécéskeun sorangan pikeun kualitas sarta standar urang.

Nt VIGOR produksi urang kualitas luhur anu alatan pangalaman hébat dina manufaktur jeung ka Pilihan ati bahan baku. Ku alatan éta, nt VIGOR metot angka nu gede ngarupakeun konsumén Éropa sarta Amérika, sarta kami geus ngadeg Hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.

 

Maca deui

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!