Nantong energji Brush Co, Ltd ka qenë një prodhuesi kryesor furçë rroje në Kinë që nga viti 1982. Ne jemi te specializuar në marrjen e brushat afatmesme dhe të lartë rroje klasës së duke përfshirë hog ngrihet furçë, baldosa furçë flokësh, furçë sintetike e flokëve, ne gjithashtu të klasës së lartë rruajtje rroje, rroje vendosur etj misioni ynë PRIMESHAVE shpjegon vetë për cilësinë tonë dhe standarde.

me cilësi të lartë prodhimi NT energji është për shkak të përvojës së madhe në prodhim dhe me përzgjedhje të kujdesshme të lëndëve të para. Prandaj, NT Energji tërheq një numër të madh të konsumatorëve evropiane dhe amerikane, dhe ne kemi krijuar marrëdhënie afat-gjatë të bashkëpunimit me klientët në të gjithë botën.

 

Lexo më shumë

Produkte Featured

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!