Nantong Vigor Brush Co., Ltd. wis Produsèn rerumput cukur anjog ing Cina wiwit 1982. We sing specialized ing nggawe sikat cukur bahan agêng lan dhuwur kalebu babi g sikat, badger rerumput rambute, rerumput rambut sintetis, kita uga nggawe bahan dhuwur cukur silet, cukur nyetel etc. kita misi PRIMESHAVE nerangake dhewe kanggo kualitas lan standar kita.

NT vigor produksi kang kualitas dhuwur amarga pengalaman gedhe ing Manufaktur lan kanggo pilihan ati-ati saka bahan mentahan. Mulane, NT vigor nengsemake nomer akeh pelanggan Eropah lan Amerika, lan kita wis diadegaké hubungan pengusaha long-term karo pelanggan kabeh ndonya.

 

Read More

Products Bintang

Baru

Tampilan Online Chat!